قوانین استفاده از درگاه پرداخت

1-4) فعالیت تمامی سایت های درخواست دهنده درگاه پرداخت باید مجاز و مطابق با قوانین عمومی و تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی ایران باشد .

2-4) پارس پال تنها در صورتی که درخواست کننده درگاه، صاحب امتیاز اصلی سایت باشد، اجازه ثبت درخواست و استفاده از خدمات را صادر می نماید.

3-4) ارائه خدمات به دامنه هایی با مضمون پرداخت، درگاه، خرید، فروش، شارژ، دامنه های مشابه آدرس وب سایت پارس پال و یا دامنه مشابه برند و یا وب سایت های محبوب امکان پذیر نمی باشد.

4-4) نام دامنه ثبت شده باید با محتوا و مضمون وب سایت دارای همخوانی باشد.

5-4) پارس پال از پذیرش وب سایت های فیلتر شده معذور است و اگر پس از دریافت تاییدیه وب سایت فیلتر شود امتیاز درگاه کاربر لغو و امکان فعالسازی مجدد آن به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت.

6-4) عنوان درگاه بر اساس نام اصلی دامنه تعیین می گردد و امکان درج کلمات و توضیحات اضافی در آن امکان پذیر نمی باشد، همچنین برای ثبت کلماتی مانند شرکت، موسسه و ...  ارائه مدارک ثبت شرکتی الزامی است.

7-4) امکان تایید و پذیرش سایت های دارای هاست و دامنه رایگان وجود ندارد.

8-4) دارندگان وبلاگ جهت استفاده از خدمات می بایست ابتدا یک دامنه به عنوان مثال ir بر روی وبلاگ خود ایجاد و سپس نام آن دامنه را در پارس پال جهت دریافت خدمات معرفی و ثبت نمایند. 

9-4) تنها وب سایت هایی مورد تایید قرار خواهند گرفت که بخش های مختلف آن اعم از فروشگاه، پشتیبانی، راهنما، توضیحات، تماس با ما و .... به صورت کامل و اصولی تکمیل و دارای محتوای حقیقی و نه تستی و پیش فرض باشند.

10-4) محتوا و مضمون سایت ها نباید برخلاف فرهنگ و عقاید جمهوری اسلامی باشد، علاوه بر این پارس پال پس از پذیرش سایتی به صورت دائم بر روی فعالیت سایت های پذیرش شده کنترل دارد تا خلاف موازین موجود در پارس پال نباشد، در صورتی که پذیرنده پس از دریافت درگاه اقدام به تغییر موضوع، استفاده غیر مجاز از درگاه، فروش کالا و یا خدماتی برخلاف قوانین موجود در سایت نماید درگاه وب سایت کاربر و مبالغ حاصل از آن مسدود، تمام مسئولیت ناشی از آن بر عهده پذیرنده و مستلزم پاسخگویی به مراجع قانونی می باشد.

11-4) نداشتن هرگونه منع فعالیت از جانب دستگاههای مختلف برای وب سایت و یا فرد درخواست دهنده درگاه پرداخت.

12-4) برخی از موضوعات فعالیت حساس مانند فروشگاه های لوازم آرایشی بهداشتی، غذایی و دارویی، کتاب فروشی ها، فروشگاه های موبایل، لوازم الکترونیکی، دیجیتال وارداتی،  مشاغل خاص و .... ( که ممکن است در هر زمان با توجه به شرایط و اقتضای شرایط مواردی به صورت دستوالعمل به آن اضافه گردد)  جهت استفاده از خدمات پارس پال علاوه بر ارائه مجوز صنفی فعالیت، می بایست وب سایت خود را در پایگاه ساماندهی ثبت و نسبت به دریافت لوگوی طلایی از این سامانه اقدام فرمایند.  

13-4) علاوه بر خرید و فروش محصولات غیر قانونی، خرید و فروش وجوه نقد، پول های ارزی و دیجیتال، اوراق بهادار و کارت های هدیه در پارس پال ممنوع می باشد، به طور مثال تبدیل ريال به دلار در سایت غیر قانونی است و در صورت مشاهده درگاه وب سایت کاربر و مبالغ حاصل از آن مسدود میگردد.

14-4) استفاده از درگاه جهت خرید و فروش غیر مجاز محصولاتی که کپی رایت آنها مجاز نمی باشد ممنوع بوده، و در صورت گزارش و اطلاع درگاه کاربری شخص مسدود می شود.

15-4) پارس پال حق دارد در صورت تشخص محتوای غیر حقیقی و یا محتوای سوری، وب سایت را با هر موضوع و محتوایی تایید ننماید و امکان ثبت مجدد آن دامنه و اکانت کاربری شخص را نیز مسدود نماید.

16-4) در صورت انجام خرید و فروش بابت محصولات اکانتی مانند Gmail، صفحات شبکه های مجازی، بازی ها و ... پرداخت انجام شده شامل تضمین پرداخت و قوانین اعلام شده در پارس پال نمی گردد و پارس پال هیچ مسئولیتی در رابطه با پیگیری مشکل به وجود آمده هم از سوی پرداخت کننده و هم پذیرنده را ندارد.

17-4) امکان ارائه خدمات به موضوعات اعلام شده در زیر به هیچ عنوان وجود ندارد و در صورت مشاهده، علاوه بر مسدود سازی اکانت کاربری کلیه مبالغ حاصل از درگاه نیز مسدود و اطلاعات صاحب امتیاز درگاه به مراجع ذیصلاح ارجاع میگردد.

- فروش فیلم و موزیک (حتی مجاز)

- فروش فیلتر شکن

- فروش هر نوع اکانتینگ به صورت کلی

- سایت های شبکه ای و هرمی

- شرط بندی، نظر سنجی، قمار و بخت آزمایی

- فروش مقالات و پایان نامه

- ارائه خدمات بازی های غیر مجاز

- ارائه آموزش های غیر مجاز مانند: هک، ردیابی و ...

- کالاهای قاچاق و انواع سلاح های سرد و گرم

- دخانیات، مواد مخدر، روان گردان، مشروبات الکلی و نوشیدنی های غیرمجاز

- کالاهای که معامله آن ها دارای مقررات و قوانین خاص است

- معامله کالاهایی که خطر جدی برای مصرف کننده آن در پی دارد

- کالاهایی که خلاف قوانین کپی رایت و حقوق ناشر است

- کالاهایی که مورد تائید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباشد

- معامله کالاهایی که طبق قانون ممنوع و مغایر با آداب اسلامی است

- معامله کالاهایی که به انجام فعالیت های غیر قانونی تشویق می کند

- کالاهایی که از ارتکاب جرم و یا نقض مقررات کشوری و لشکری بدست آمده اند

- هرگونه فعالیت مغایر با نظام بانکی کشور

- دریافت وجه به عنوان سرمایه گذاری و پرداخت سود

- اموال غیرمنقول